Despre noi

OSCAR MEN este un brand tânăr, dinamic, orientat către viitor și cu o puternică ancorare în tradițiile sartoriale europene care au dus aproape de perfecțiune nu doar tehnicile de execuție și designul, ci și regulile și principiile stilului vestimentar masculin.

Serviciul de croitorie pe măsură (su misura) asigură, de fiecare dată, clientul că poate contribui el însuși la construirea propriilor sale costume, că poate alege dintr-o varietate de țesături, de cea mai bună calitate, produse de case de prestigiu din Italia și Marea Britanie și, nu în ultimul rând, că se poate bucura de o personalizare prin detalii și finisaje imposibil de realizat la produsele pret-a-porter.

Echipa OSCAR MEN este construită în jurul ideii că fiecare angajat se află în competiție cu sine însuși, pe calea către excelența profesională, fiind dispus, în același timp, să joace cooperativ cu ceilalți colegi, pentru a asigura împreună forța și competitivitatea echipei. Campioni ai eleganței și bunului gust, consultanții OSCAR MEN oferă, cu multă competență și profesionalism, soluții optime, moderne și personalizate, unei clientele extrem de exigente.